Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
2:52 pm

UKLONJENA VOĆARA Još jedna ‘kućica’ se usklađuje s propisima

Jedno od omiljenijih mjesta Splićanima za kupnju voća i povrća, ‘Voćara Pojišan’ unatrag nekoliko dana je sravnjena sa zemljom. Na radost kupaca, vratit će se, ali u novom ruhu.

Usklađuju se s komunalnim propisima o kioscima. Nešto ranije i vlasnici ‘Popaja’ su novu ‘kućicu’ napravili u prilagođenom obliku. 

Nova pravila o modulima je ismijao HGS-ov Igor Stanišić na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, nazivajući ih apsurdnima. 

– Žena radi u tri modula. U jednom zaprima narudžbe, u drugom stavlja priloge, u trećem naplaćuje. U prvom modulu mi je stavila ćevape u lepinju i kapulu, a onda je išla u drugi modul po ajvar. Bojao sam se tražiti još i kajmak jer sam se bojao da je više neću vidjeti – nasmijao je tada Stanišić.

U cijelom gradu će, dodajmo, uskoro biti usklađeni moduli, gotovo sve stare kućice su otišle u povijest.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)