Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
4:30 pm

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

U suradnji s portalom posao.hr donosimo top 10 ovotjednih oglasa za posao! Pogledajte o kojim se pozicijama radi. Sretno!

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Tehničara na odjelu održavanja (m/ž) u Splitu. U opisu posla se nalazi nadzor ispravnosti i funkcionalnosti tehničkih sredstava i uređaja u VPC-u (grijanje, ventilacija, klimatizacija, hlađenje itd.) Poslodavac osigurava strukturirano uvođenje u posao, odličnu radnu atmosferu i podršku kolega te popuste za kupovinu u Metro trgovinama. Prijavite se do 31.10.2023. putem linka.

Leopard d.o.o./Slastice kod Mate zapošljava na poziciji Radnik u pekari (m/ž). Nude rad u ugodnoj timskoj atmosferi, iznadprosječna primanja te radni odnos uz mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je Split. Prijavite se do 28.10.2023. putem linka.

Kužina d.o.o. zapošljava Stolara (m/ž) i Operatera na CNC stroju (m/ž). Za ovaj je posao potrebna minimalno SSS te dvije gdine radnog iskustva. Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete do 27.10.2023. putem linka.

Boutique Hotel Marco Polo zapošljava na pozicijama Konobar (m/ž), Kuhar za doručak (m/ž) i Kuhar (m/ž). Mjesto rada je Gradac. Poslodavac omogućuje rad sa sposobnim, talentiranim i uigranim timom, restoranom i konceptom te osiguran smještaj i hranu za sezonski rad s plaćom po dogovoru (plaća iznad prosjeka u struci, stimulacije). Prijavite se do 19.11.2023. putem linka.

Cornaro Hotel/Manas d.o.o. traži Glavnog kuhara / Chefa (m/ž) u Splitu. Glavna odgovornost ovog posla je pripremanje svih vrsta jela te briga o izgledu i prezentaciji hrane. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijavite se na linku do 20.11.2023.

Mamut Fortis d.o.o./Arena zapošljava na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Kaštelu Lukšiću. Vaše odgovornosti su vršenje uplata i isplata novca, komunikacija s gostima kluba te rad s automatima za igre na sreću. Pogodnosti ovog posla uključuju obuku za kandidate bez iskustva i mogućnost stimulativnih primanja. Rok za prijavu je 31.10.2023. Prijaviti se možete putem linka.

Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu ili za rad od kuće. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje rada na računalu i radno iskustvo od 3 godine. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn, razvoj vizualnih identiteta te razvijanje kreativnih ideja i koncepata za uređenje interijera. Prijavite se do 29.10.2023. putem linka.

Dolex d.o.o. zapošljava na poziciji Računovodstveni administrator za salda konti (m/ž) u Splitu. Potrebno je prethodno iskustvo rada u računovodstvu i u računovodstvenim poslovima te poznavanje računovodstvene materije i osnovnih pojmova. Prijaviti se možete na linku do 15.11.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist tehničkih poslova (m/ž) u Omišu. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja, profesionalni razvoj uz stručna usavršavanja, onboarding program, edukacije, podršku kolega te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se do 02.11.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali za Hrvatski Telekom zapošljava na poziciji Tehničar za telekomunikacije (m/ž) diljem Hrvatske. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, bonuse na plaću, rad na duži period, dodatne edukacije i usavršavanja, službeni automobil, laptop, tablet i mobitel. Prijavite se putem linka do 05.11.2023.

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)