Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:25 pm

POTPUNI MRAK Zbog radova na Small Mallu dio Riječke ulice bez javne rasvjete

Portuni Riječke ulice koji se nalaze uz ogradu gradilišta Small Malla, izuzev samog kraja, nalaze se u potpunom mraku. Prolaz ostavljen pješacima i hitnim službama je potonuo u tamu. Jedini je to prilaz stanarima, a zamjene za javnu rasvjetu uklonjene jutros, nema. 

– Zamislite samo dicu kad se vraćaju doma na ovom potezu, ovo je horor! – kaže nam stanarka Riječke ulice. 

Tim više jer zima dolazi, mrak je već od 17 sati. Uz gorki smiješak dodaje da je Split skoro dobio još jedno mjesto za ‘noćne radosti u automobilu’. 

Inače, aktivisti ne odustaju od borbe protiv radova. Podnijeli su prijavu građevinskoj inspekciji zbog kopanja na čestici koja nije, tvrde, u potvrdi glavnog projekta Small Malla. Postavili smo to pitanje i Gradu, nalazi li se u obuhvatu odnosno radi li investitor i na javnoj prometnoj površini i hoće li reagirati ako jest, ali nismo dobili odgovor je li čestica u potvrdi glavnog projekta. Odgovorili su nam tek da nije u njihovoj nadležnosti kontrola radova.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)