Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
6:10 pm

MATIJEVIĆ SE SUKOBIO S IVOŠEVIĆEM ‘Ne svađaj se uvijek i sa svima, ne politiziraj pogotovo kad ste u krivu’

Piše M.K.

Davor Matijević, gradski vijećnik i predsjednik SDP-a Split sukobio se s Bojanom Ivoševićem, zamjenikom gradonačelnika Splita

‘Danas sam saznao da amandman koji sam predložio, a gradonačelnik prihvatio zapravo nije moj.

Zanimljivo odluka je donesena 20.10. kad smo najavili presicu. Zanimljivo, objavljeno je danas kad smo održali presicu…

Imamo još nešto vise od dva mjeseca do nove godine. Zanima me hoćete li podijeliti proračunom predviđena sredstva i koliko ljudi je u 2023. odustalo od daljnjih pokušaja jer su im ova sredstva bila nedostupna?!

Kako je subvencija za umjetnu oplodnju ušla u proračun? Pa evo video će to možda najbolje pokazati osim ako Bojan ne demantira samog gradonačelnika. 

Dragi Bojane, ne svađaj se uvijek i sa svima, ne politiziraj pogotovo kad ste u krivu jer da ti je to bio prioritet ne bi dočekalo kraj godine nego bi to tko i stupiće riješio preko noći. 

Pomozite tim ljudima i nitko sretniji od mene’, napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)