Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:18 pm

Izraelski ministar: Ako se otvori sjeverni front, izbrisat ćemo Iran s lica Zemlje

Piše P. I.

Izraelski ministar gospodarstva Nir Barkat uputio je prijetnju Iranu i Libanonu, rekavši da će ih njegova zemlja izbrisati s lica Zemlje ako Hezbolah otvori sjeverni front u ratu protiv Hamasa.

‘Plan Irana je napasti Izrael na svim frontama. Ako otkrijemo da namjeravaju gađati Izrael, nećemo uzvratiti samo na te fronte već ćemo ići do glave zmije, a to je Iran. Mi ćemo se pobrinuti da plate visoku cijenu ako, ne daj Bože, otvore sjeverni front. Libanon i Hezbolah će platiti visoku cijenu, sličnu onoj koju će platiti Hamas. Ali to nije dovoljno. Vrlo jasna poruka je da ćemo krenuti i na šefove Irana. Kada ćemo to učiniti? Kada odlučimo’, rekao je, javlja Index.

‘Izrael ima vrlo jasnu poruku našim neprijateljima. Kažemo im, pogledajte što se događa u Gazi – dobit ćete isti tretman ako nas napadnete. Izbrisat ćemo vas s lica Zemlje’, dodao je na kraju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)