Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
1:22 pm

Ivošević: Nije istina da nije pokrenut postupak donošenja Pravilnika za sufinanciranje potpomognute oplodnje

Piše P. I.

Dogradonačelnik Bojan Ivošević kaže kako je na današnjoj pressici splitski SDP iznio netočnu tvrdnju kako se nije niti pokrenuo postupak donošenja Pravilnika za sufinanciranje potpomognute oplodnje i da mole gradonačelnika da to pokrene.

‘Prije svega želim naglasiti da je prijedlog ove mjere još 2021. godine prilikom kreiranja proračuna za 2022. godinu iznijela Branka Ramljak kojoj smo obećali da ćemo to ugraditi u proračun za 2023. godinu. 

Da su kolege iz SDP-a pozorno pratile znali bi da su prijedlog pravilnika službe već izradile, da su s istim upoznati i gđa. Ramljak i gosp. Barbir, da je već provedeno javno savjetovanje početkom ljeta, da je nakon toga odrađen još jedan krug razgovora sa svim zainteresiram građanima koji su u proteklom razdoblju iskazali interes, da je konačni prijedlog stavljen u proceduru donošenja 13.10.2023. (10 dana prije njihove presice), da je 20.10.2023. (3 dana prije presice) utvrđen konačni prijedlog koji je već u izradi kod Odsjeka za opću upravu te će kroz koji dan biti potpisan od strane gradonačelnika i potom objavljen u službenom glasniku.

Mogu samo izraziti žaljenje da svaku lijepu priču splitski SDP pokušava svesti na politikantstvo koje je očito njihov jedini način djelovanja’, napisao je Ivošević.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)