Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:48 pm

Hajduk je porazom od Osijeka došao u poziciju u kojoj ove sezone još nije bio

Piše N.M.

Hajduk je doživio novi poraz. Četvrti u posljednjih šest utakmica. Osijek je na Poljudu slavio s 2:0 i uhvatio priključak s vodećima. Situacija u HNL-u zanimljiva je iz kola u kolo. Proteklog vikenda vodeći trojac osvojio je samo bod (Rijeka u Puli), a pogled iz kladioničarskog kuta je intrigantan.

Prije 12. kola Dinamo je bio favorit za titulu s kvotom 1.55, na Hajduk je tečaj bio 4, a na Rijeku 5. 

Nakon što je Dinamo poražen u Velikoj Gorici, u nedjelju ujutro koeficijent da će ‘modri’ osvojiti naslov bio je 1.75, na Hajduk 3.30, a na Rijeku 4.

Nakon remija Rijeke s Istrom i poraza Hajduka od Osijeka situacija se ponovno promijenila.

Dinamo je i dalje glavni favorit s kvotom 1.65, ali je sada Rijeka na drugom mjestu s 3.50, dok je Hajduk s koeficijentom 4 prvi put ove sezone na trećem mjestu po ‘bookmakerima’. Unatoč pobjedi na Poljudu Osijek je i dalje autsajder, na četvrtom mjestu s kvotom 80. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)