Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

FOTO UBOD Nedavno uređena površina na Lučcu puna smeća i paleta

Iznad Osnovne škole Lučac nalazi se zelena površina koja je do nedavno bila dosta zapuštena. No, uspjelo se sve srediti, nepotrebna stabla su otpilana, drača je maknuta, posađena je trava i sve je uređeno. Ljudi često uživaju u šetnji i s psima, no danas ih je dočekalo smeće.

Name, netko je bacio 10-ak paleta koje su se mogle drugačije iskoristiti ili odložiti. Bačene su s lokacije pored tvrđave Gripe, prilikom čega su oštećeni kaktusi koji tu rastu. 

‘Sad će biti i teže palete izvaditi jer se nalaze usred bodljikavih biljaka. Uz palete, bačeno je i smeće te lonac na stijeni. Iznenadio sam se i razočarao’, kaže nam Joško Jaković koji je prizor uslikao.

Inače, ova stijena, zajedno s uređenim okolišem, predstavlja rijetku prirodnu ljepotu u centru grada.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)