Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:30 am

Danas sunčano, a već sutra stiže naoblaka

Piše P. I.

Meteorolozi za danas najavljuju većinom sunčano. Mogući su rijetki lokalni pljuskovi uglavnom na Jadranu, a u gorju malo kiše. Na kopnu ujutro mjestimice kratkotrajna magla. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i jugo. Najviša temperatura između 19 i 24 °C.

Za sutra meteorolozi DHMZ-a najavljuju djelomice sunčano uz postupan porast naoblake sa zapada. Na sjevernom Jadranu i u gorskim krajevima u drugom dijelu dana mjestimice kiša, pljuskovi i grmljavina, osobito navečer i u noći kad će se proširiti na središnje predjele i Dalmaciju. 

Ujutro u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Vjetar slab i umjeren jugozapadni i južni, u gorju poslijepodne i jak. Na Jadranu umjereno i jako jugo, u drugom dijelu dana i s olujnim udarima. 

Najniža jutarnja temperatura većinom od 9 do 14, na Jadranu između 15 i 20 °C. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 19 do 24 °C.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)