Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:16 pm

Charles tuži Ellu zbog kuće u Balama

Piše P. I.

Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče, poručila je Ella Dvornik (32) u kolovozu nakon što je priznala da se ona i britanski poduzetnik Charles Pearce (54) razvode. 

Mjesec dana ranije, u srpnju ove godine, u Zemljišnim knjigama zabilježeno je da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik. 

– Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine – kratko stoji u zabilježbi. 

Nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih, pišu 24sata

Za komentar o sporu su pokušali kontaktirati i Charlesa i Ellu, međutim odgovor nisu dobili. 

Ella, Charles i njihove dvije kćeri preselili su se u kuću u Balama 2021. godine. Tada su Elli pratitelji čestitali što je tako mlada kupila kuću, a influencerica je ranije otkrila kako želi živjeti u manjoj sredini. 

Dvije godine nakon kupovine kuće, par je objavio da se rastaju, nakon brojnih šuškanja o tome da je njihovom braku došao kraj. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)