Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:35 pm

66. ZLATNA RUKAVICA U ČAČKU Srebro i dvije bronce za hrvatske boksače

Piše M.K.

Mladi hrvatski reprezentativci U-22 osvojili su tri medalje na tradicionalnom, međunarodnom turniru, 66. Zlatnoj rukavici u Čačku.

Svi naši mladi prvaci U-22 borili su se u Srbiji u konkurenciji iskusnijih, starijih predstavnika iz 15 zemalja, javlja Hrvatski boksački savez.

Vide Prkačin (Joker Split) u finalu kategorije do 54 kg osvojio je srebrnu medalju nakon srčane borbe s iskusnijim Francuzom Billalom Bennanom jednoglasnim bodovanjem sudaca.

Jan Morović (Torcida Split) u teškoj kategoriji do 92 kg osvojio je brončanu medalju nakon dvije uzastopne borbe s domaćim predstavnicima Srbije, jednoglasne pobjede nad Reljom Veljkovićem, a onda je zaustavljen u polufinalu od iskusnijeg i starijeg reprezentativca Lazara Lazarevića, dok je Ilija Čubić (Lokomotiva Zagreb) u superteškoj kategoriji +92 kg osvojio broncu nakon što se u polufinalu žestoko borio s reprezentativcem Poljske.

Goran Miočić (Rebel Zadar) do 67 kg i Maro Obrovac (Titan Gym Zagreb) zaustavljeni su u četvrtfinalnim borbama za odličja od iskusnijih predstavnika Rusije i Srbije.

Hrvatsku selekciju na 66. Zlatnoj rukavici u Čačku vodili su treneri Torcide, Dražen Burić i Mate Domazet.

Svima su to bili kvalitetni i korisni ispiti u jakoj konkurenciji uoči predstojećeg Europskog prvenstva U-22 u Budvi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)