Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:38 am

VATROGASAC SE OZLIJEDIO SJEKIROM Jadrolinijin Petar Hektorović iz Visa, po najvećoj neveri, isplovio samo zbog njega

Piše N.M.

U subotu je većina Jadrolinijih trajektnih linija bila obustavljena zbog jakog nevremena koje je pogodilo Dalmaciju. Ipak, jedan je brod isplovio, a njegova posada tvrdi da se rizik itekako isplatio.

Naime, na Visu je jedan muškarac u nesreći ozlijedio prste. Muškarac iz Komiže inače je vatrogasac, a dlan mu je stradao u nezgodi sa sjekirom. Petar Hektorović tada je po najvećem jugu napustio Vis kako bi stigao do splitske bolnice.

Željko Kuštera, lučki kapetan iz Splita rekao je za Dnevnik Nove TV da crveni alarm na moru znači da se ne izlazi van, da se priveže brod na sigurno i da se bude blizu broda. Međutim zbog mladića kojeg je trebalo operativno spašavati u bolnici, na more je mogao samo trajekt pa je, unatoč okolnostima, ipak isplovio iz Visa za Split.

‘Bilo je upitno hoće li će se tom mladom čovjeku prsti spasiti jer na otoku nema tih uvjeta da bi mogli to sanirati. To je bio čisti medicinski prijevoz. Oko 19.45 je bio u Splitu gdje je čekala Hitna medicinska pomoć i mladog čovjeka su odvezli u KBC’, dodao je Kuštera.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)