Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:20 pm

Sudački ekspert posebno prokomentirao delikatnu situaciju, start Šarlije na Mierezu

Piše N.M.

Naš sudački ekspert Goran Tenžera o suđenju Frana Jovića na dvoboju Hajduka i Osijeka (0:2) je rekao:

– Sudac Jović je imao određeni pad forme protekle sezone, ali je u ovoj pokazao da vraća svoj rejting i da se radi o iskusnom sucu. Dobro je odsudio ovu, za obe momčadi, vrlo važnu utakmicu. Imao je ujednačen kriterij, primijenio je stroži kriterij kod dodjele opomena pri čemu mu se ne može uputiti veća primjedba. 

Još je dodao:

– U 45. minuti je imao delikatnu situaciju kada je u duelu sa Šarlijom pao Mierez. Igrač Hajduka je malo neoprezno usporio kretanje u kontroli lopte, ali se ipak na dozvoljen način ogradio desnom rukom, koju je držao u predjelu prsiju napadača gostiju. Moguće da je napadača lakše dodirnuo u predjelu vrata, što je napadač gostiju pokušao iskoristiti i isprovocirati isključenje Šarlije. Sudac nije nasjeo na to simuliranje, a pravu bi stvar napravio da je Mierezu pokazao žuti karton.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)