Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:40 am

MEŠTRI O’ TEHNIKE Još jedna radionica modelarstva i 3D crtanja

Piše N.M.

Meštri o’ tehnike proveli su u subotu tehničku radionicu u sklopu programa ‘Modelarstvo i 3D crtanje’. Radionica je održana u prostorijama ZTK grada Splita kao dio projekta kojeg Udruga tehničke kulture ‘Meštri o’ tehnike’ provodi kroz 5., 6., 9., 10. i 11. mjesec 2023. godine. 


Učenici su uz pomoć stroja za rezanje šperploče izrađivali tehničke tvorevine poput modela ljuljački, tobogana itd., a učenike su mentorirali učitelji tehničke kulture Danica Plastić i Ante Milić.

Također, učenici su razvijali vještine 3D crtanja koristeći se programom Fusion 360 te su pojedine tehničke tvorevine izradili i uz pomoć 3D olovki. 

Učenici su tijekom radionice razvijali i finu motoriku te vještine modeliranja. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)