Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:35 pm

Leko: Prvo poluvrijeme smo bili puno bolji protivnik, treba prespavati i od sutra glava gore!

Piše B. D.

Hajdukov trener Ivan Leko nakon poraza od Osijeka (0:2) je rekao:

– Svaki poraz boli, pogotovo doma. Imali smo teška dva tjedna, bili su dobri treninzi i sad kad gledaš samo rezultat 0:2, loše. Imali smo priliku vratiti se na prvo mjesto. Sličan osjećaj kao protiv Istre. Prvo poluvrijeme smo bili dobri, puno bolji protivnik. Na poluvremenu smo rekli da idemo nastavit, ali primili gol nakon 20 sekundi, što je bio mentalni tik za ekipu. Danas je puno stvari bilo na strani Osijeka, ja im čestitam. Nama je sigurno jako teško, velike su emocije kad izgubiš. Imali smo na kraju i dvije-tri mišićne ozljede, što brine, tako da smo zadnjih dvadesetak minuta igrali s obranom koja nikad nije ni trenirala zajedno. Naravno, nije to opravdanje. Kad ne napraviš rezultat, trebaš čestitati protivniku. Imali smo lipi niz, sad imamo očajan. Inače, u sportu ti svaki poraz pomaže da budeš bolji, treba to prihvatiti i prespavati, iako ne možeš spavati nakon ove situacije, ali od sutra glava gore.

Potom je upitan o tome što nisu imali udaraca u okvir:

– Ako ćemo gledati statistiku, mi smo bili bolji, po njoj imamo veći posjed i više udaraca iz boxa. 

Zatim je dodao:

– Svi znamo kako je ovdje. Često se kaže – ako ne možeš igrati pod pritiskom, nisi za ovo. Pokušavaš pripremiti momčad da se igra s emocijom, ali i s pameti. Mi smo danas bili bolji u polju, ali što ti to znači kad izgubiš 0:2.

Zamjena Šarlije Livajom

– Zvone je imao žuti karton, Osijek je igrao na kontru, bio je u riziku. Realno Marko nije za igrat, ima dvije ozljede, problem sa zglobom i mišićem, ali želi biti uz ekipu. Da je bilo sve ok, plan je bio da on ne igra.

Slijedi Koprivnica…

– Kad od šest izgubiš četiri, to je alarm, jako loše za klub. Čeka nas puno teška utakmica, ali ovo je frajere. Ako si igrač ili trener Hajduka, primi kritiku, digni se frajeru i napravi sve za dobiti sljedeću utakmicu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)