Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:22 am

Kamera ga uhvatila kako juri u automobilu: Stigla mu kazna od 1,5 milijuna dolara

Piše N.M.

Amerikanac Connor Cato ostao je šokiran nakon što je dobio kaznu od gotovo 1,5 milijuna dolara nakon što ga je kamera uhvatila kako vozi 145 km/h u naselju gdje je dopušteno samo 90. Nije bio iznenađen kad je pronašao kaznu u poštanskom sandučiću, no u nevjerici je gledao iznos koji mora platiti.

Uvjeren kako se radi o tipfeleru nazvao je nadležni sud u Georgiji koji mu je rekao kako kaznu može platiti ili doći na sudsko ročište i tamo prigovoriti na astronomski iznos. Na kraju je ispostavljeno kako se radilo o softverskoj pogrešci pa je Connor spašen od milijunske kazne u iznosu od 1.480.038,52 dolara. Vozač će na kraju platiti oko 1000 dolara kazne, piše Revija HAK.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)