Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:29 am

FOTOGALERIJA ‘Urban & 4’ održali koncert u BackBaru Plana B

Piše R.Đ.

Sinoć je u Splitu u BackBaru Plana B nastupio riječki glazbenik Damir Urban sa svojom grupom koju čine gitarist Luka Toman, bas gitarist Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia i klavijaturist Saša Markovski

Na ovom mjestu nastupio je i 14. prosinca 2019. godine. Na rasprodanom nastupu Urbanovi fanovi uživali su pjesmama Biram ptice, Nitko osim nas, Div, Odlučio sam da te volim, Dobar znak, Kundera, Ruke, Dirigent, Moja, Sama, Kuća sjećanja, Budi moja voda, Sutra ćemo pričati, Iskra, Mjesto za mene i Mala truba. 

Na zahtjev oduševljene publike za bis su izveli ponovno Malu trubu, Astronauta i još par pjesama, a Urban je najavio mogućnost zimskog koncerta na istom mjestu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)