Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
5:35 pm

Toni Cinotti novi predsjednik HSLS-a Trogir

Piše M.K.

Na skupštini Trogirskog HSLS-a za novog predsjednika izabran je poduzetnik Toni Cinotti, a za potpredsjednike Slavica Zanne, Danilo Jovanović i Erson Iljazi dok je tajnik Darko Poljičanin.

Obraćajući se nazočnima novoizabrani predsjednik Toni Cinnoti istaknuo povijest i značaj HSLS-a u Trogiru te istaknuo kako će HSLS na sljedećim lokalnim izborima imati visoke ambicije.

‘Naš izborni kapital nije ideologija već borba za dobro u našem Gradu. Prema tome ćemo i u budućnosti birati partneri i provoditi politike. Pravi pokazatelj su nedavno održani izbori za mjesne odbore na kojima smo sa partnerima iz stranke ‘Zajedno za Trogir’ ostvarili jako dobar rezultat. Druga smo politička opcija u Gradu, imamo podršku građana, nismo isključivi prema nikome i nastaviti ćemo biti konstruktivni i dalje’, zaključio je Cinotti.


Skupštini je nazočio županijski vijećnik i predsjednik županijskog HSLS-a Toni Garac te predstavnici koalicijske stranke ‘Zajedno za Trogir’ i gradski vijećnik Trogira Ivan Šustić te Marko Bakica.

Obraćajući se skupštini županijski predsjednik Toni Garac je naglasio kako je HSLS u Županijskoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije oporbena i konstruktivna stranka.

‘Naše djelovanje u Županijskoj skupštini će i dalje biti usmjerno prema problemima građana jer to građani od svih nas i očekuju. Već sada spremamo nove inicijative za novi proračun Županije i na drugim razinama. U tom smislu biti ćemo snažna podrška našem ogranku u Trogiru i svim inicijativama iz Trogira’, istaknuo je Garac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)