Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:45 pm

SJEĆATE LI SE MARINA IZ BIG BROTHERA? Prvi pjesmu izbacio 2017., a sada se predstavio u Superstaru

Marin Novaković poznato je lice reality showova, a ovoga puta stigao je u Superstar.

Marin iza sebe već ima pjesme iza sebe, a prvu je snimio 2017. godine. Bavi se i društvenim mrežama na kojima s pratiteljima svakodnevno dijeli videozapise pjevanja, plesanja i kuhanja.

Velika želja mu je raditi s Tončijem Huljićem

– Više se vidim kao glazbeni performer. Najviše volim street style i hip hop. Životna želja mi je upisati lationameričke plesove – otkrio je, između ostalog, Marin Novaković.

Žiriju se predstavio pjesmom ‘Toy’ od Nette uz koju je izveo i performans.

– To je ono što se kaže, evo, paket na jednom mjestu. Slabiji dio tog paketa je pjevanje. Fali mi neka snaga, ekspresija da me uvjeriš u to što pjevaš – rekao je Tonči Huljić nakon nastupa, a potom je Marin otpjevao i pjesmu ‘Nije ljubav stvar’ Željka Joksimovića.

– Ja bih još malo iskonske emocije unijela u to, ali svakako prolaziš – rekla je Severina Vučković.

– Imaš to u sebi, sve što treba za ovaj show, ali trebaš to bildati. – komentirao je Filip Miletić

Tonči Huljić ostao je suzdržan, a presudio je glas Nike Turković s kojim je Marin dobio treći ‘da’ i tako prošao u drugi krug.

Inače, Marin je sudjelovao u reality showu Big Brother. Na TikToku ga prati više od 360 tisuća ljudi, dok na Instagramu broji 53 tisuće pratitelja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)