Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:02 pm

Priča junaka Gorice je vrlo zanimljiva, a jedan podatak je nevjerojatan!

Piše D. F.

Ante Matej Jurić svojim je golom srušio Dinamo. U 92. minuti mladi, 20-godišnji napadač zabio je za prvu pobjedu Gorice protiv Dinama (2:1). 

Prije nešto više od mjesec dana Jurić je svojim golom, također u 92. minuti zabio za pobjedu Gorice protiv Hajduka. Tada je isto bilo 2:1, a Hajduk je baš kao i Dinamo vodio 1:0. 

Zanimljivo, to su Juriću jedini pogoci u dresu Gorice. U redove velikogoričkog prvoligaša stigao je krajem siječnja 2022. godine iz Belišća, a pažnju na sebe skrenuo je odličnom polusezonom u Trećoj HNL istok kada je zabio 15 golova. 

Nogomet je počeo igrati sa šest godina u NK Čepinu, potom je bio u Osijeku do kadetskog uzrasta, a onda je preko Akademije Krpan&Babić došao u Belišće. Navijač je Manchester Cityja, uzor mu je Sergio Aguero, a mnogi ga zbog stila igre uspoređuju s Marijom Mandžukićem

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)