Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:47 pm

KAŠTEL STARI: U ponedjeljak započinju radovi u zaštitnom pojasu državne ceste D8

Piše N.M.

U ponedjeljak započinju građevinski radovi u zaštitnom pojasu na Magistrali u Kaštel Starom koji obuhvaćaju iskop kanala, polaganje kabela, nasipanje kanala i asfaltiranje/betoniranje.

Etapa 2 obuhvaća područje u dužini od cca 260 m. Radovi se izvode na kolniku (prilaz objektima) iza nogostupa sjevernog kolničkog traka državne ceste D8 (cesta Ivana Pavla II). Tijekom izvođenja radova vozila će prometovati uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju.

Područje izvođenja radova je u dužini od cca 80 m. Radovi se izvode na nogostupu uz prometni trak za isključivanje/uključivanje u promet južnog kolničkog traka državne ceste D8 (cesta Ivana Pavla II).

Tijekom izvođenja radova vozila će prometovati uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju.

Trajanje radova je do 15 dana i to nakon postavljanja privremene regulacije prometa, javlja Portal grada Kaštela

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)