Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:09 pm

HDZ SPLIT Šuta je protukandidata na unutarstranačkim izborima ‘stavio’ u Gradski odbor

Piše N.M.

Iz splitskog HDZ-a je priopćeno kako je održana 7. sjednica Gradskog odbora stranke kojom je predsjedavao predsjednik Tomislav Šuta

Na Šutin prijedlog, Gradski odbor je pojačan s pet novih imena, članova Gradskih odbora, koji će od sljedeće sjednice nazočiti i sudjelovati u radu ovog tijela. Tako su u ovaj saziv Gradskog odbora HDZ-a Split kooptirani Željko Đapić, Milena Jurić, Ivica Kusić, Andrija Čaljkušić i Petar Ljubičić.

‘Vjerujemo kako će ovaj saziv Gradskog odbora, dodatno pojačan novim imenima, predvoditi našu stranku u nove pobjede na predstojećim izborima te će znati odgovoriti na sve izazove koji se nalaze pred nama’, poručuju iz stanke.

Članovi Gradskog odbora raspravili su i o aktualnoj političkoj situaciji u Splitu, Splitsko-dalmatinskoj županiji i na nacionalnoj razini. 

‘Istaknuto je zadovoljstvo radom Gradskog odbora na pozicioniranju stranke na gradskoj razini i kvalitetnim i pravovremenim javnim komuniciranjem tema koje su od velikog značaja za sve građane Splita. Također, rejting koji Hrvatska demokratska zajednica uživa na nacionalnoj razini jasan je pokazatelj kvalitetnih politika ove Vlade RH predvođene Andrejem Plenkovićem i ispravnog smjera kojim zajedno koračamo. Donesene su i odluke koje za cilj imaju pripremanje stranke za nadolazeće parlamentarne i europarlamentarne izbore i djelovanje izbornih stožera”, stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)