Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
2:37 pm

FOTOGALERIJA Splićani pohrlili u City na ćevape Duje Pisca

Piše N.M.

U City Centeru one danas je otvoren Chevap by Duje Pisac, omiljena splitska foodie destinacija. Zanimanje Splićana za ćevape s potpisom Duje Pisca bilo je iznad svih očekivanja.

Svojom kvalitetom i pristupom, tradicionalni ćevap u njihovoj izvedbi doseže gourmet razinu – a peticu ili desetku u lepinji prate i vrhunski dodaci: kajmak, ajvar i kapula te dvije vrste izvanrednih burgera.

Povodom otvaranja lokala u City Centeru one, posjetitelji danas, od 12 do 16 sati, mogu uživati u slasnim ćevapima sasvim besplatno. 

Ako ste tražili poseban razlog za otići u shopping ovog vikenda, dobro je znati da ćete ga naći na 1. katu City Centera one u sklopu Food Courta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)