Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:25 pm

FOTOGALERIJA Održan otvoreni susret Frame Imotski

Jučer, 20. listopada 2023. godine, u dvorani samostana sv. Frane u Imotskome, održan je prvi otvoreni susret Frame Imotski na temu ‘Psovka naša svagadnja’ koju je predvodio fra Nediljko Čarapić, župnik Podbablja. Prvotno, ovo predavanje je trebao održati fra Kristian Stipanović koji je zbog bolesti bio spriječen.

Nakon uvodnih pozdrava Ivane Nikolić, predsjednice Frame, uslijedila je uvodna molitva i meditacija koju je predvodio fra Ivo Rastočić, samostanski i župni vikar te duhovni asistent Frame Imotski.

U svome predavanju predavač je na poseban način ukazao na moralnu i duhovnu vrijednost svake riječi te je objasnio pravilan način kako pristupiti psovci i kako ju na blagoslovljen način ispraviti te nadalje govoriti sa promišljanjem i odgojem kakvog bi svatko trebao posjedovati.

Nakon predavanja uslijedila je rasprava, a nakon rasprave gvardijan fra Zoran Kutleša pozdravio je nazočne i izrazio je nadu da će se ovakvi susreti nastaviti.

Otvoreni susreti Frame Imotski održavat će se svakog trećeg petka u mjesecu sa unaprijed pripremljenom temom i predavačem. 

‘Pozivamo sve na idući susret koji će se održati je 17.studenog sa temom ‘Šta(o) će mi C(c)rkva?”, poručili su iz Frame.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)