Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:42 am

FOTO Dodjelom nagrada završen 28. Split film festival

Piše R.Đ.

Sinoć je u splitskom kinu ‘Karaman’ dodjelom nagrada završio 28. Split film festival.

Stručni žiri u sastavu Duško Dimitrovski (BiH), Negin Kiafar (Iran) i Sweta Chhabria (Indija) dodijelio je glavnu nagradu kratkometražnom filmu ‘The chello’  Roberta Decania (Njemačka).

U kategoriji dugometražnog filma stručni žiri u sastavu Joško Jerončić (Hrvatska), Aditya Kripalani (Indija) i Laurine Chevallier (Francuska) dodijelio je glavnu nagradu francusko-kazahstanskom filmu ‘Ademoka`s education’ aurora Adilikhana Yerzhanova (Kazahstan).

Posebna nagrada za doprinos filmskoj umjetnosti dodijeljena je Daliboru Martinisu, likovnom i multimedijalnom svjetski priznatom autoru.

Nažalost zbog iznenadne smrti direktora festivala Branka Karabatića, koji je preminuo nekoliko sati prije zatvaranja festivala, izostalo je svečano okupljanje svih uzvanika.   

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)