Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
12:58 pm

DAN OPĆINE KONAVLE Na Vojskom dolu položeni vijenci i zapaljene svijeće na spomen ploču Matu Golubiću

Piše N.M.

Polaganjem vijenaca na Vojskom dolu na spomen ploču hrvatskom vitezu satniku Matu Golubiću nastavljena je ovogodišnja proslava 30. obljetnice osnutka Općine Konavle.

Nakon polaganja vijenaca održana je Sveta Misa za branitelje u župnoj crkvi sv. Jurja u Stravči, a u popodnevnim satima vijenci će biti položeni u Čilipima kod spomenika ‘Konavoska mati’ nakon čega će na Grudi će biti upriličena i svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Konavle na kojoj će biti dodjeljene nagrade ovogodišnjim laureatima.

Podsjetimo, općinski vijećnici na posljednjoj redovnoj sjednici usvojili su da Nagradu za životno djelo dobije akademik Luko Paljetak.

Nagradu Općine Konavle dobit će Stjepan Simović te Ante Delija, a Zahvalnicu Općine Konavle Silvestra Mladošić, Nestor Nestorov, Zlatko Hodžić – Bagi (posthumno), te dr. medicine Pavica Mijanović

Laureati su izabrani jednoglasno.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)