Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:02 pm

CRVENO UPOZORENJE ZA SPLITSKO PODRUČJE Milna pod morem

Piše N.M.

Stanovnici Milne na Braču šalju nam fotografije morem potopljenog mjesta. No, najgore ih, kao i stanovnike cijele Dalmacije, od Knina, preko Splita do Dubrovnika, tek čeka.

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je kako su prognostičari DHMZ-a izdali crveno upozorenje na grmljavinsko nevrijeme u regijama Split i Knin za idućih nekoliko sati te Dubrovnik zbog obilnih pljuskova praćenih grmljavinom i velike vjerojatnosti za urbane i bujične poplave, lokalno moguće i tuču.

Narančasto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme u regiji Gospić (uglavnom Lika) mjestimice izraženi pljuskovi i grmljavina, a duž Jadrana lokalno i tuča te na kišu u regijama Knin, Split, Dubrovnik, Gospić (Lika) i Osijek moguće su urbane i bujične poplave.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)