Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:20 pm

ZORAN ZEKIĆ: Na Poljudu očekujem pobjedu 3:0!

Piše N.M.

Zoran Zekić vratio se na klupu Osijeka, a prvu službenu utakmicu u novoj/staroj ulozi imat će u nedjelju na Poljudu. 

– Najbitnija mi je utakmica s Hajdukom. Imali smo malo vremena za neko uigravanje. U četvrtak smo se kompletirali. Osnovni cilj je igrati što bolje, napadački kada god je to moguće. Sjest ćemo i pričati koji su ciljevi, ali Osijeku treba vratiti identitet, da je više domaćih igrača. Vidjet ćemo kakav će biti proces, ali ne smije patiti rezultat – rekao je Zekić, a potom dodao:

– Ne bih želio da ovo bude bahato. Gosti smo u Splitu, nadam se da nećemo biti ljubazni gosti. Respekt Hajduku, ali moram se baviti svojom momčadi. Utakmica traje 90 minuta, želja mi je odgovoriti na njihov način igre i da imamo ideju kad imamo loptu. Nema filozofije, želim da Osijek bude momčad. Idemo ispravljati neke detalje. Isto sam zatekao u Albaniji, pa smo igrali Europu i bio sam ponosan kako su izgledali jučer u derbiju. Da uđemo u pozitivan tijek igre i razmišljanja. Da osjetimo radost navijača i pozitivnu energiju.

Što ste vidjeli u proteklih tjedan dana otkad ste preuzeli momčad?

– Volio bih naći tog stručnjaka. Možda Mourinho i Guardiola u sedam dana mogu prepoznati kompletnu situaciju, ali zajedno. Malo mi dečki moraju opustiti kočnicu, biti jači na lopti. Energija i komunikacija je bitna. Na tome smo puno radili jer to čini momčad i tako se dolazi do rezultata. Volio bih da uživamo svi skupa.

Što očekujete na Poljudu?

–  Pobjedu 3-0 i perfektnu igru. Naravno da bi nas to zadovoljilo. Nitko nas ne respektira, što nije nužno loše. Respekt se mora zaslužiti – zaključio je Zekić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)