Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
12:41 pm

Maja Đerek obnovu Botaničkog vrta na Marjanu prijavila OLAF-u

Piše P. I.

Maja Đerek objavila je kako je Projekt obnove Botaničkog vrta u Splitu prijavila Europskom uredu za sprječavanje prijevara (OLAF).

Navodi kako je obnova obilježena bespravnom gradnjom u zaštićenom području Marjana koja se godinama ne uklanja, a napominje i kako je ukupni trošak obnove povećan pet puta – s 330.000 eura na najmanje 1.770.000 eura.

‘Budući da se radi o gradskoj imovini, u nekoliko navrata sam na kolegijima osobno upozoravala moje nadređene na nezakonitosti u projektu, a osobito da ne postoje građevinske dozvole. Nakon što sam nekoliko puta pred kolegama jasno rekla da je potrebno poduzeti pravne mjere, dobila sam jasan naputak gradonačelnika Ivice Puljka – Dosta više s tim zakonima’, navodi Đerek.

Ona smatra kako je bitna karika i Teo Vojković jer je svojom službenom odlukom dozvolio nezakonitu gradnju na zaštićenom području.

Cijelo priopćenje Maje Đerek možete pročitati na njezinoj Facebook stranici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)