Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:44 am

Drastična kazna napadaču Jadrana iz Ploča

Piše N.M.

Disciplinski sudac 2. NL Matija Puhak izrekao je kaznu od 10 utakmica neigranja igraču Jadrana LP Frani Mediću, piše Dalmatinski nogomet.

U 7. kolu Jadran je gostovao u Belišću, a Medić je isključen u 80. minuti zajedno s domaćim igračem Almeidom.

U izvješću s utakmice napisano je kako je Medić opsovao domaćeg igrača riječima: ‘j**em ti mater crnu’.

Sam Medić kao i njegovi suigrači koji su bili blizu mjestu događaja ističu kako nije bilo nikakvih rasističkih ispada plave sedmice, te da sudac koji je prema njima bio dosta udaljen nije mogao čuti što Medić govori, pa je odluku o crvenom kartonu donio na sugestiju Almeide dok je Medić ležao na travnjaku nakon Almeidina hrvačkog zahvata.

– U cijelosti odbacujem tvrdnje suca za psovku navedenu u Zapisniku, a ponajviše boli da mi se pripisuju tako teške laži i kvalifikacije. Zapisane kvalifikacije prema meni nemaju uporište ni u čemu, do sada sam imao brojne suigrače strance s nekoliko kontinenata, s kojima sam se družio i igrao. Moja reakcija nakon što sam uhvaćen za vrat i bačen na travnjak bila je refleksna, te sam uzvratio ‘što hoćeš kretenu’, i ništa više. Neka se pogleda snimka s najbliže kamere pa će se vidjeti neke bitne činjenice – dio je Medićeva očitovanja upućenog Disciplinskom sucu, uz naglasak:

– Ustrajat ću u dokazivanju istine, spreman sam na sučeljavanje, detektor laži, istina mora izaći na vidjelo, nema uzmaka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)