Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:05 pm

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Mladića iz Imotskog sumnjiče da je pokušao ubiti oca i susjeda

Policija je večeras izvijestila o dovršetku kriminalističkog istraživanja nad 18-godišnjakom koji je sinoć u Imotskom nožem napao oca, sestru i susjeda. Evo što su uspjeli rekonstruirati. 

Mladić je najprije u obiteljskoj kući napao oca ubovši ga između prsa i ramena. Sestru je porezao po ramenu i ruci. Potom je izašao iz kuće i naletio na susjeda koji ga je pokušao umiriti, no bez uspjeha. Mladić ga je ubo nožem u prsa. 

Čovjek je u teškom stanju prebačen u KBC Split i hospitaliziran. Liječnička pomoć u bolnici također je ukazana i ocu osumnjičenika. Utvrđene su mu teške tjelesne ozljede i pušten je na kućnu njegu. Sestri osumnjičenog konstatirane su lakše tjelesne ozljede. 

Večeras je 18-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku. Sumnjiče ga za dva kaznena djela ubojstva u pokušaju na štetu oca i susjeda te za jedno kazneno djelo tjelesne ozljede na štetu sestre.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)