Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:45 pm

CRVENI NOSOVI Cirkus varijete održan u domu na Zenti

Piše M.K.

Nikad nije kasno za dobru zabavu i učenje novih vještina, a to su ovaj petak, usprkos teškoj južini, pokazali korisnici Doma Zenta. 

Kroz punih sat vremena pokazali su što su naučili kroz ovaj tjedan u sklopu posebnog programa Cirkus Varijete – Crvenih nosova klaunovadoktora

Članovi splitskog tima Crvenih nosova, Darko Pejković (prof. vjeroučitelj), inače dr. Nađimir Dobrić i Ivana Giove Župa (dramska umjetnica), dr. Cmok, od ponedjeljka do četvrtka su održavali intenzivne radionice sa zainteresiranim korisnicima doma na Zenti da bi danas demonstrirali pred publikom što su naučili. 

Atrij doma je bio premali za sve zainteresirane koji su došli podržati i pogledati vrijednu ekipu. 

Klapa Zenta je sve začinila pjesmom, a uz pjesme publika je uživala u glumačkim kreacijama, autorskoj poeziji, kao i u cirkuskim vještinama koje su vješto savladali – žongliranju, vrćenju tanjura, plesu sa maramama, hulahupu, kao i mađioničarskim trikovima. 

Nagrađeni su posebnim diplomama i dugotrajnim aplauzom. A za sami kraj – uslijedio je i mini plesnjak za sve, uz kavu i fritule!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)