Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:40 pm

BARBIR O GRAFITIMA ‘Čin pojedinaca željnih pažnje koji pokušavaju pokazati da je Split jedna primitivna i ksenofobna sredina’

Piše M.K.

Nezavisni gradski vijećnik Splita, Damir Barbir, prokomentirao je grafite koji su danas osvanuli u Splitu.

‘Split je oduvijek bio slobodarski grad.

Split je jedan od rijetkih gradova koji ima dušu, ima empatiju zna razlikovati dobro od zla. 

Ovo je čin pojedinaca željnih pažnje koji pokušavaju pokazati da nije tako i da je Split jedna primitivna i ksenofobna sredina. 

Takav nije naš Split. 

Jučer je u Splitu otvoren spomenik Miljenku Smoji, čovjeku koji je Splitu dao identitet grada koji poznajemo, grada na koji smo ponosni. 

Već sljedeći četvrtak ćemo otvoriti splitski Štandarac u kojem ćemo upisati 26.10.1944, dan kada je Split oslobodjen od fašizma. 

Povijest Splita je pobjednička povijest, jednog grada koji je uvijek bio na pobjedničkoj ispravnoj strani te pokazao emociju i jako dobro se znao ujediniti kada je najpotrebnije. 

Prkos moćnome, zaštita slabome naša je himna i to nam nitko nikada oduzeti neće’, napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)