Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:52 pm

1. HNL: Remi Rudeša i Slaven Belupa u Kranjčevićevoj

Piše D. L.

U dvanaestom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige Rudeš je na stadionu u Kranjčevićevoj sa Slaven Belupom odigrao bez pogodaka.

Početak susreta nije donio nikakva uzbuđenja. Oba trenera utakmici su pristupili u formaciji 4-2-3-1 bez ikakvog preuzimanja rizika u napadu. Ispipavanje snaga trajalo je do dvadesete minute nakon čega Slaven Belupo preuzima potpunu inicijativu. 

Prvu opasnu priliku kreirao je Matej Šakota kada je preciznim ubačajem pronašao Benedika Mioča koji se ušuljao iza domaće zadnje linije. Gostujuća desetka snažno je zapucala, ali na razini zadatka bio je Rudešov vratar Matej Marković

Sljedeću opasnu priliku Slaven je stvorio u 28. minuti utakmice. Ivan Lepinjica spretnim je dodavanjem uposlio Arbera Hoxhu čiji udarac atraktivno zaustavlja Marković. Najbolji pojedinac domaće momčadi nije stao na tome. Do kraja poluvremena obranio je još nekoliko prilika od kojih je ona Tomislava Štrkalja u 42. minuti bila najopasnija. 

Nakon predaha gosti nisu bili jednako angažirani kao u prvom dijelu, dok je momčad trenera Tonija Golema imala nekoliko bezopasnih prilika iz prekida. 

Rudeš je tako na krilima vratara Markovića u ovoj monotonoj utakmici stigao do drugog prvenstvenog boda. Još uvijek čvrsto drže posljednju poziciju te od povratka u najviši razred hrvatskog nogometa ne znaju za pobjedu. 

‘Farmaceuti’ se nalaze na osmom mjestu u ukupnom poretku, a u sljedećem kolu ih očekuje težak izazov jer u Koprivnicu stiže Hajduk. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)