Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:49 pm

TAEKWONDO KLUB MARJAN: Petra Uglešić europska prvakinja

Piše N.M.

Članica splitskog taekwondo kluba Marjan Petra Uglešić osvojila je naslov europske prvakinje s četiri dominantne pobjede na smotri koja se održava u Beogradu. Zlatom je ujedinila naslove svjetske i europske kadetske prvakinje jer je prije samo dva mjeseca ponijela titulu najbolje na svijetu. Petra je tako još jednom dokazala da je jedna od najperspektivnijih sportašica kluba i sa samo 13 godina ima već pet svjetskih i europskih medalja. 

Na putu do najviše stepenice pobjedničkog postolja Petra je u prvom kolu bila slobodna, u drugom je pobijedila Cipranku Procopiou 2:0 u rundama da bi medalju osigurala četvrtfinalnom pobjedom protiv Grkinje Protonotariou prekidom 2:0. U polufinalu je Petra novim prekidom deklasirala Belgijanku Lemmens da bi u finalu slavila i protiv Francuskinje Gamel

Ukupno je to 122. medalja za Marjanove sportaše na svjetskim i europskim prvenstvima i olimpijskim igrama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)