Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:29 pm

Splitski bend Zo singlom ‘Davno’ najavljuje album i turneju

Piše P. I.

Splitski pop rock bend Zo novim singlom i spotom ‘Davno’ najavljuje novu fazu u karijeri nakon objavljivanja albuma prvijenca ‘Želim biti ja’. Glazbu potpisuje gitarist benda Ante Eterović, tekst Vincent Šepić te Ema Duvnjak dok je producent pjesme Sandro Petrić koji je zaslužan i za miks te s bendom potpisuje aranžman. Master potpisuje Krunoslav Licitar Macola (Red Records Studio).

– ‘Davno’ je nostalgični pogled na barem jedno ono ‘zaljubljeno’ ljeto kojeg smo svi imali u mladosti. Melankoličnim stihom ‘Misli su žive k’o što živim ovu jesen bez tebe’ singl se savršeno uklapa na ovaj oštar početak jeseni koja za Zo označava i svojevrsni novi početak te novi zvuk u odnosu na debitantski album – rekla je mlada ekipa iz benda.

‘Davno’ najavljuje novi album koji će prvo biti predstavljen s nekoliko singlova. Novim poglavljem u karijeri Zo predstavlja i dvoje novih članova benda, a to su vokalistica Aida Ćućurović i Nina Bakić na klavijaturama. 

Za spot koji savršeno oslikava atmosferu same pjesme zaslužna je sjajna mlada ekipa iz Splita na čelu s redateljem i montažerom Marinom Vrcom, snimateljem Lukom Eterovićem te kostimografkinjom Annom Perlain.

Zo osim novog singla najavljuje i turneju kojom će kroz listopad i studeni posjetiti deset gradova diljem Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Turneja započinje večeras koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)