Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:57 pm

Poznati izvođači na Adventu u Zadru

Piše N.M.

Nakon uspješno odrađene turističke sezone, godinu na isteku će obilježiti tradicionalni Advent u organizaciji Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Tržnice Zadar. Pripremljen je bogat program uz velike glazbene zvijezde i iznenađenja koja će obilježiti razdoblje od 24. studenoga ove godine do 6. siječnja 2024.

Kao i svake godine, početak adventskih događanja zakazan je na Dan grada Zadra i blagdan sv. Krševana 24. studenog, kako bi se na ovaj datum građanima pružio poseban ugođaj. Na samom otvaranju u petak, 24. studenog, na pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupit će Toni Cetinski, a već sljedeći dan svoj veliki koncert održat će Tomislav Bralić i klapa Intrade. U prvom vikendu prosinca dogovoren je nastup Let 3, a do kraja godine nastupit će, među ostalima, Silente, Jure Brkljača, Matija Cvek, klapa Rišpet, Opća opasnost, Forum i Ivana Kindl, Madre Badessa, Vatra…

Tradicionalni novogodišnji doček organizirat će se na više lokacija, na kojemu će Zadrane i naše goste u Novu godinu veselo uvesti Jole s grupom Bolero, Ićo, Kanella i Rockatansky.

O brojnim popratnim programima bit će više riječi u sljedećim danima. Već sada se može istaknuti kako će i ove godine u njima sudjelovati zadarske škole, udruge, hoteli, institucije, a tu je i tradicionalni Đir po gradu, u kojemu će trgovine i ugostiteljski objekti na Poluotoku nuditi prigodne popuste.

Organizatori se ograđuju od mogućih promjena u programu zbog moguće više sile. U slučaju odgode pojedinih koncerata, ukoliko to bude moguće zbog rasporeda nastupa izvođača, osigurat će se novi termin tijekom trajanja manifestacije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)