Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:10 am

Piplica: OŠ Kila se više ne spominje, je li gradonačelnik odustao od nje?

Piše P. I.

Toni Piplica, HDZ-ov predsjednik GK Mejaši, ističe kako pred vijećnike danas dolazi Prijedlog Odluke o donošenju Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja zone poslovne namjene i stanovanja (K5) sjeverno od Vukovarske ulice kao preduvjet realizacije sportskog centra Vrboran. 

‘Nakon toga nam slijedi provedba javno arhitektonskog natječaja, a osobno se nadam da su pregovori Grada Splita  s HEP-om na temu stjecanja prava vlasništva pri kraju. To je dobra vijest’, poručuje Piplica te dodaje kako mu je zabrinjavajuće izvješće o radu gradonačelnika Ivice Puljka

‘Naime, dok je osnovna škola Kila u prošlosti bila u predizbornom programu gradonačelnika kao i u prezentacijama na sjednicama Gradskog vijeća, već izvjesno vrijeme ista se ne spominje pa je tako nema ni danas u izvješću. Nekoliko puta sam predložio zemljišta zapadno od odlagališta Karepovac, opciju koja nije jeftina, ali nam je jedina. Sada se nameće najvažnije pitanje, je li Grad Split službeno odustao od izgradnje škole na Kili?

Pratimo…’, navodi Piplica.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)