Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:55 am

Evo kako brzo i jednostavno do pregleda važnih za vaše zdravlje

Dodatno zdravstveno osiguranje u svijetu često nazivaju najpametnijim korakom za vaše zdravlje, koje u potpunosti pokriva troškove zdravstvenih usluga u vrhunskim privatnim poliklinikama. Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju brzo dostupne preglede na koje se inače čeka mjesecima i koji su vrlo skupi, poput magnetske rezonance i CT-a, ali i brojne specijalističke i subspecijalističke preglede, sistematski pregled, zatim dijagnostičke postupke u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, kao i usluge endoskopije, ambulantne medicinske rehabilitacije, dentalnog pregleda i liječenja, te brojne laboratorijske pretrage i pretrage tumorskih markera i hormona.

Većina ovih pregleda važni su preventivni pregledi, a koje liječnici redovito preporučuju.

‘S obzirom na zabrinjavajuće slučajeve raznih bolesti koje su u današnje vrijeme, nažalost, sve učestalije, briga o zdravlju je važnija nego ikad, a preventivni pregledi u tome su ključni. Prije svega je tu ultrazvučna dijagnostika, poput ultrazvuka dojki, štitnjače i trbuha koju pacijenti mogu obaviti u kratkom roku i vrlo brzo dobiti rezultate. Ako nalaz to zahtjeva, pacijenti se upućuju na daljnju obradu već istog dana što značajno pospješuje liječenje’, kaže dr. med. spec. radiologije Eda Bralić Šimundić iz Croatia Poliklinike u Zadru.

Polica Dodatnog zdravstvenog osiguranja navedene preglede omogućava brzo i jednostavno na jednom mjestu u poliklinikama opremljenima najsuvremenijom medicinskom opremom. 

Velika prednost ugovaranja police Dodatnog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju je što preglede možete obaviti u svim Croatia Poliklinikama koja je uskoro dostupna i u Zadru te u više od 600 suradnih zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske, bez uputnice i dugih čekanja.

Povodom otvaranja nove Croatia Poliklinike u Zadru, do 31. listopada Croatia osiguranje ima posebnu ponudu. Ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje do 31.10.2023. i iskoristite 30€ (226,04 kn) popusta u prvoj godini osiguranja. Za korištenje popusta, na koraku naplata upišite kod DODATNO30. Uz popust ćete na dar dobiti i DM poklon bon od 15 eura (113,02 KN). Sve detalje o akciji i paketima Dodatnog zdravstvenog osiguranja pogledajte na crosig.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)