Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:44 am

VIDEO Časna izgubila živce i bacila se na aktivista koji je sprečavao gradnju crkve

Piše P. I.

Jedna časna sestra nije se mogla suzdržati u obrani gradilišta koje joj puno znači pa je poput igrača ragbija oborila na zemlju muškarca koji je došao prosvjedovati protiv njezine izgradnje.

Nisu svi zadovoljni izgradnjom nove crkve i popratnih zgrada u Saint-Pierre-de-Colombieru u Ardècheu u Francuskoj.

Dok su ekološki aktivisti pokušali zaustaviti gradnju, tijekom noći stiglo je nekoliko opatica koje su odlučile obraniti gradilište.

Snimajući reportažu iz mjesta francuska televizija France 3 snimila je trenutak kad časna sestra u trku obara na pod muškarca koji je razbijao cijevi i drugu građevinsku opremu. Svemu je prethodila svađa koja je eskalirala u fizički obračun.

Ekolozi traže da se u obzir uzme i studija zaštite okoliša prema kojoj se mogu uništiti rijetke biljke koje ovdje rastu, piše GB News, a prenosi N1.

A French nun has gone viral in the country after tackling a climate activist who tried to block the construction of a new church due to its carbon footprint pic.twitter.com/C5OZXIplCj

— Visegrád 24 (@visegrad24) October 17, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)