Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:30 pm

Veliki jesenski brunch u restoranu Kinoteka

Restoran Kinoteka food & bar najavljuje prvi u nizu jesensko – zimskih druženja u jutarnjim satima uz bogati buffet brunch i uz čašu Chandon Garden Spritza!

– Pridružite nam se ove subote, 21. listopada, od 11 do 15 sati i uživajte u najukusnijim delicijama inspiriranim jeseni koje će svojom maštom i umijećem za vas pripremiti naš chef Jurica Jantolek sa svojom ekipom. Podsjetite se zašto jesen nazivaju kraljicom godišnjih doba i nazdravite s nama uz čašu Chandon Garden Spritza! – poručili su iz Kinoteke uz obećanje kako je ovo tek prvi u nizu subotnjih druženja uz bogati buffet koji pripremaju u nadolazećem periodu.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na broj 091/335-1232.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)