Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:20 pm

Predala se dvojica osumnjičenih za šverc marihuane iz Petrakove grupe

Ivan Bogić i Miljenko Gerželj, osumnjičeni da su sudjelovali u švercu velikih količina marihuane u grupi Nenada Petraka, predali su se pravosudnim tijelima. Kako doznajemo, došetali su do splitskog zatvora. Bili su u bijegu tjedan dana otkako je PNUSKOK priveo većinu od 19 osumnjičenika. I dalje nema Petraka, Tomislava Miletića i Vlade Brkića.

Petrak je bio u grupi koja se u travnju na Skalicama sukobila s Josipom Čubelićem koji je dobio metak u nogu. S njim su bili i boksač Ante Varnica i Jerko Radić koje USKOK postavlja visoko u hijerarhiji ove organizacije. 

U travnju se još nije ništa znalo o poslovima s marihuanom i kokainom. Radić i Varnica predali su se nakon mjesec i pol dana bijega, no Petrak je i dalje nedostupan, prema posljednjim informacijama, nalazi se u Turskoj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)