Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:01 pm

Na Poljud stiže kao prvi strijelac lige, evo kako je do sada prolazio u susretima s Hajdukom

Piše D. F.

Mijo Caktaš u nedjelju se vraća na Poljud. Nekadašnji kapetan Hajduka od početka 2022. godine član je Osijeka. Do sada je Caktaš s Osijekom odigrao šest utakmica protiv Hajduka. 

Zabilježio je jednu pobjedu, jedan remi i četiri poraza. Jedinu pobjedu protiv svog bivšeg kluba Caktaš je s Osijekom ostvario 28. kolovoza 2022. godine. U Gradskom vrtu završilo je 2:1. Strijelci za Osijek bili su Leovac i Kleinheisler, dok je za Hajduk zabio Livaja. Osijek je tada s klupe vodio Nenad Bjelica, dok je trener Hajduka bio Valdas Dambrauskas

U travnju 2022. godine Osijek i Hajduk u Gradskom vrtu odigrali su bez golova, a susret je postao upamćen po jedanaestercu kojeg je Caktaš izveo ‘panenkom’, a lopta je otišla preko vrata.

Mijo Caktaš za Hajduk je odigrao 236 službenih utakmica, zabio je 98 pogodaka i ubilježio 29 asistencija. S Poljuda je otišao u ljeto 2021. godine nakon isteka ugovora. Nakon kratke epizode u saudijskom Damacu vratio se u Hrvatsku, ugovor s Osijekom veže ga do ljeta 2025. godine.

Ove sezone zabio je već sedam pogodaka te je trenutno vodeći strijelac lige. U nedjelju će Caktaš treći put zaigrati protiv Hajduka na Poljudu. U dosadašnje dvije utakmice ubilježio je dva poraza (3:0 i 3:1). 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)