Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:48 pm

‘Meštri o’ tehnike’ i Udruga ‘Autizam 365’ proveli tehničke aktivnosti brodomodelarstva i 3D crtanja

Piše N.M.

U prostorijama Zajednice tehničke kulture Splita održala se tehnička radionica koju je provela Udruga tehničke kulture ‘Meštri o’ tehnike’ u suradnji s Udrugom ‘Autizam 365’. Tehnička radionica je provedena kao dio programa ‘Tehničkom kulturom kroz Split’ kojeg provodi Udruga tehničke kulture ‘Meštri o’ tehnike’, a podrazumijevala je vještine korištenja 3D olovki te jednostavne brodomodelarske elemente.


Radionicu je vodio učitelj tehničke kulture Ante Milić, a sudjelovala su djeca s autizmom zajedno s majkama koje su članice Udruge ‘Autizam 365’ te smo zajedničkim snagama uživali u stjecanju tehničkih vještina.Djeca su 3D olovkama izradila razne tehničke tvorevine te smo tako dobili i neke ogrlice s motivom srca i ostalim lijepim motivima.Pojedina su djeca pokušala napraviti i mornarski čvor osmicu, a kao dodatni dio brodomodelarskih sadržaja izrađivali modele smo brodova koji su pogonjeni uz pomoć vode. 

‘Hvala Eni Poklepović iz Udruge ‘Autizam 365′ na koordinaciji i cijeloj dragoj ekipi iz Udruge na sudjelovanju u tehničkim aktivnostima. Ostaju predivne uspomene na ovu radionicu te željno iščekujemo nove zajedničke tehničke trenutke’, poručuju ‘Meštri o’ tehnike’. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)