Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:54 pm

Zekić je od Hajduka dva puta doživio teške poraze, a jednom je pobjedom smijenio trenera ‘bijelih’

Piše D. F.

Zoran Zekić vratio se u Osijek. Prvu službenu utakmicu imat će u nedjelju (18 sati) na Poljudu protiv Hajduka. Uoči tog susreta zanimljivo je pogledati statistiku Zekića u susretima protiv ‘bijelih’.

Zekić je s Osijekom i Slaven Belupom odigrao 24 utakmice s Hajdukom. Zabilježio je osam pobjeda, sedam remija i devet poraza uz gol razliku 32:38. 

No, zanimljivo je da je Zekić s Osijekom u ‘pozitivi’ u međusobnim susretima s Hajdukom. U 16 utakmica na klupi Osijeka protiv Hajduka je ostvario učinak od sedam pobjeda, pet remija i četiri poraza. Od četiri poraza najteži je doživio u svibnju 2017. godine na Poljudu kada je na klupi ‘bijelih’ sjedio Joan Carrillo. Završilo je pobjedom Hajduka od 5:1, a dvostruki strijelac bio je Toma Bašić

Sa Slaven Belupom je protiv Hajduka u osam utakmica ostvario jednu pobjedu. Bilo je to krajem listopada 2021. godine kada je slavljem u Koprivnici 3:2 smijenio Jensa Gustafssona.

Zekić je s 5:1 na Poljudu poražen i 4. rujna 2022. godine. Tada je ‘bijele’ vodio Valdas Dambrauskas

Zanimljivo je i da su se Ivan Leko i Zoran Zekić do sada susreli tri puta i svaki put je Hajduk pobijedio s istim rezultatom (1:0). 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)