Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:30 pm

PODIGNUTA RAZINA OPASNOSTI Izrael pozvao svoje državljane da odmah napuste Tursku

Piše A. A.

Izraelsko Vijeće za nacionalnu sigurnost izdalo je upozorenje svojim građanima da ne putuju u Tursku i Maroko. Iznijeli su bojazan da će izraelski putnici biti mete onih koji su ljuti na tekući rat između Izraela i Gaze. 

Dodali su da je razina opasnosti za Tursku podignuta na 4 te su stoga pozvali sve Izraelce da napuste Tursku što je prije moguće, piše The Times of Israel.

Za Maroko je stupanj opasnosti podignut na 2, pa izraelske turiste pozivaju na dodatni oprez. 

Policajac je prije desetak dana ubio dvoje izraelskih turista i njihovog vodiča. Bio je to prvi takav napad na Izraelce u Egiptu tijekom proteklih desetljeća, prenosi Index

Inače, diljem svijeta raste broj antisemitskih napada nakon izbijanja sukoba Izraela i Hamasa. Sukob, koji je prerastao u rat, počeo je napadom militanata Hamasa. Ova teroristička organizacija prilikom napada je ubijala i otimala civile te ih odvodila u Gazu, a kasnije zaprijetila smaknućem talaca. Izraelci su odgovorili protunapadom. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)