Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
11:15 am

OTP banka d.d. ponovno potvrdila svoj status jedne od vodećih banaka skrbnika u Hrvatskoj

Piše P. I.

Magazin Global Investor/ISF je osmi put proglasio OTP banku d.d. jednom od najboljih banaka skrbnika u Republici Hrvatskoj prema ocjenama klijenata, kojima je u sve tri kategorije osvojila prvo mjesto.

Magazin Global Investor dodjeljuje priznanja bankama za područje usluga skrbništva tako da je nagrada podijeljena u 3 kategorije: ocjene stranih klijenata ponderirane, ocjene stranih klijenata neponderirane i ocjene domaćih klijenata neponderirane veličinom njihove imovine.

Bilo je potrebno ispuniti više od deset kriterija među kojima su pružanje usluga namire i korporativnih akcija, kvaliteta izvješćivanja o tržišnim događanjima, uključujući regulatorne promjene te kvaliteta poslovnog odnosa, što je jedna od najvažnijih, ali i najteže zadovoljavajućih kriterija.

OTP banka d.d. tako je osvojila najviše ocjene u sve tri kategorije učvrstivši svoje mjesto na vrhu hrvatskog tržišta u području pružanja usluge skrbi i zaštite imovine klijenata.

Ove uistinu visoke ocjene potvrđuju kako klijenti nastavljaju smatrati OTP banku d.d. jednom od najboljih pružatelja usluga.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)