Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:23 am

Nastavlja se program u Zoni: Radionica o anksioznosti, dogovor za izlet, prvi Kink quiz i druga druženja

Piše P. I.

U drugoj polovici listopada program događanja u Zoni nastavlja se uz nove edukacije i tematska druženja. Uz prvi ‘Kink quiz’ i druženje ‘Želim pričat’ o…’ nastavljaju se održavati ‘Mala škola mentalnog zdravlja’ te ‘Večer društvenih igara’ i ‘Anime zona’.

– Imaš li dobro ili loše izletničko iskustvo, znaš li lokaciju dobrog izletišta ili samo tražiš ljude ili inspiraciju za prve ili nove avanture – pridruži nam se u srijedu, 18. listopada, u 18 sati na druženju pod nazivom ‘Želim pričat’ o…’. Riječ je o druženju koje se održava jednom mjesečno, a svatko može predložiti temu razgovora. U listopadu uz kavu ili čaj možda dogovorimo zajednički izlet – poziva Marija Trojković, voditeljica programa Zone.

U ovom tjednu nastavit će se započeti niz druženja zaljubljenika u anime umjetnost i ljubitelja društvenih igara. U četvrtak u 18 sati održat će se još jedna ‘Anime zona’, a u subotu od 20 sati do ponoći još jedna ‘Večer društvenih igara’.

– Prvi ‘Kink quiz’ u Zoni održat će se u petak, 20. listopada, u 19 sati. Bit će to večer dokazivanja znanja, ali i učenja o kink kulturi koja je kod većine sugrađana još uvijek tabu. Nećete morati biti ekspert da biste se dobro zabavili, a sigurno ćete nešto i naučiti pa na vrijeme besplatno rezervirajte mjesto na klubzona.net – pozivaju iz Zone, uz napomenu da natjecateljski tim može imati najviše četiri člana.

Druga u nizu radionica u ciklusu ‘Mala škola mentalnog zdravlja’ održat će se u ponedjeljak, 23. listopada, u 17 sati. Psihologinje Suzana Žužul i Lara Buljan Gudelj govorit će se o anksioznosti i napadajima panike te simptomima i metodama nošenja s tim poremećajima. Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)