Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:15 pm

IZRAELCI OBJAVILI: U zračnom napadu ubijen jedan od zapovjednika Hamasa

Piše M.K.

Izraelske zračne snage objavile su na društvenim mrežama vijest o smrti Aymana Nofala, višeg člana Hamasa. Hamas je također potvrdio njegovu smrt, piše Reuters. Prema dostupnim informacijama, ubijen je tijekom izraelskog zračnog napada na Gazu.

Ayman Nofal je bio zapovjednik brigade središnjih kampova Hamasa u Pojasu Gaze i bivši šef Hamasove vojne obavještajne službe. Na temelju svojih dužnosti, upravljao je mnogim terorističkim napadima protiv Izraela i snaga sigurnosti te je usmjeravao ciljeve Hamasove raketne vatre, posebno ciljajući područja naseljena civilima.

U prošlosti se bavio proizvodnjom i razvojem oružja, promovirao i bio partner u mnogim terorističkim napadima, a bio je i partner u planiranju otmice Gilada Shalita, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)