Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:40 pm

GLAZBA BUDUĆNOSTI Gradska glazba ‘Zvonimir’ Solin koncertnu sezonu otvara besplatnim koncertom

Piše M.K.

Gradska glazba ‘Zvonimir’ Solin koncertnu sezonu 2023./2024. otvara koncertom ‘Glazba budućnosti’ na kojem će se, kao solisti uz pratnju orkestra, predstaviti mladi članovi orkestra Šimun Šušmelj (truba), Gorana Grubić (flauta), Marko Brković (trombon), Gabi Purić (horna), Baldo Šale (klarinet), Marija Grubić (klarinet), Marin Goreta (truba), Luka Vukšić (ksilofon) i Ante Barić (saksofon). Pod dirigentskim vodstvom mo. Tonća Ćićerića izvest će djela V. Šelokova, A. Piazzole, N. Rimskog Korsakova, J. Hornera, V. Montija, J. Masseneta, J. Ed. Barata, W. A. Mozarta i P. Iturraldea

– Iznimno smo ponosni na ovu mladu generaciju glazbenika poteklih iz Glazbene škole ‘Silvije Bombardelli’ koja djeluje pri našoj Glazbi. Mnogi od njih nastavili su svoje glazbeno obrazovanje u splitskoj srednjoj glazbenoj školi, gdje također postižu iznimne rezultate. Uvjereni smo da je pred njima izvanredna perspektiva, što će u konačnici osigurati i  sjajnu budućnost našeg orkestra, a ovaj koncert tek je početak njihovog puta prema uspjehu – izjavio je u najavi koncerta Luka Roguljić, predsjednik solinske Gradske glazbe. 

Koncert ‘Glazba budućnosti’ na programu je u nedjelju, 22. listopada 2023. u Hotelu President u Solinu, s početkom u 19.30 sati. Ulaz je slobodan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)